Feest & zo, creatie, productie en support.

Creatie

Van ruw idee tot succesvol event. Feest&Zo vertaalt uw wens in een compleet evenement. In zowel creatie, productie als uitvoering proberen wij de juiste mix te vinden om van uw evenement een beleving te maken. De opening van een winkel, het personeelsfeest van een groot concern of een intieme bruiloft, uw feest wordt tot in de puntjes kwalitatief uitgevoerd.

Wij inventariseren uw wensen en zoeken de juiste locatie. Dit kan uw eigen bedrijfslocatie zijn, maar ook een locatie die minder voor de hand ligt. Een parkeerterrein, bouwlocatie of weiland, Feest&Zo denkt altijd een stapje verder. De inrichting van uw locatie, hip en trendy of in een bepaald thema? Gepaste decoratie, in stijl van uw evenement? Een gezonde vitaminebar met vers fruit, een walking diner met kleine hapjes, groot buffet of culinair aan tafel? Feest&Zo beschikt over een ruim netwerk aan cateraars en koks om uw feest te voorzien van de juiste smaak.

Feest&Zo beschikt ook over een ruim aanbod van entertainment, in een breed genre. Wilt u muziek op de achtergrond of juist een swingend optreden? Wij doen u graag een paar suggesties. En naast muziek is er natuurlijk veel meer. Zo kan er een cabaretier of de snelste karikatuurtekenaar van Nederland worden ingezet en kan een TV-kok de lekkerste hapjes bereiden.

Een personeelsfeest interactief maken? Met een ludieke activiteit bereikt u een ontspannen sfeer, een hernieuwde kennismaking en een bruisende herinnering! Denk eens aan een workshop salsa dansen, cocktailshaken, muziek mixen, smartlappen zingen, darten, biertappen en nog veel meer!

Naast de juiste invulling van uw evenement, zorgt Feest & zo er ook voor dat u uw eigen feest net zo intens kunt beleven zoals uw gasten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de ontvangst, bediening en begeleiding van uw gasten. Wij zorgen voor professioneel (horeca)personeel.

Wilt u alleen een onderdeel van uw evenement aan ons uitbesteden? Ook dat is mogelijk.